2 januari 2019

"Det jag uppskattar allra mest med Kamilla Oresvärds sätt att skriva är att hon har en så stilren berättarteknik. Det är till synes avskalat och fokuserat, ändå lyckas Oresvärd väva in alla de detaljer jag behöver för att skapa mig en tydlig helhetsbild."
- Johannas deckarhörna

Läs mer >


6 december 2018

"Betyget för Råttfångaren kan inte bli annat än högt!"
- Mysterierna

Läs mer >

5 december 2018

"Wow vilken spännande bok det här är! Jag började läsa och sidorna bara flög förbi och boken tog slut alldeles för fort, jag vill ju ha mer. Så nu sitter jag och längtar massor efter nästa bok, för det MÅSTE komma fler böcker!"
- Bokraden

Läs mer >


3 december 2018

"Råttfångaren är en spännande,lätt- och snabbläst kriminalroman som fungerade perfekt för mig."
- Boklysten

Läs mer >


28 november 2018

Spännande, suggestiv och skickligt skriven!
- Jennies boklista

Läs mer >


23 november 2018

"De olika miljöerna, spanska soliga Marbella och ett regntungt grått Göteborg, ges både ljus och mörker, både i det förflutna och i nutid, allt som skett och sker vävs samman vartefter händelseutvecklingen fortskrider och helhetsbilden klarnar. Kontrasterna i miljöbeskrivningarna gör det bara ännu mer levande och verklighetstroget."
- Bokhyllan

Läs mer >


19 november 2018

"Det finns något engagerande och mystiskt över hemligheten vi får möta i Råttfångaren. Nyfikenheten över vad som har hänt i det förflutna ger läsningen ett bra driv."
- Olivias deckarhylla

Läs mer >

4 oktober 2018

"Jag gillade verkligen karaktären Stina Seger! Och så gillade jag drivet i denna bok. Det är ett högt tempo som gör att man gärna läser vidare."
- Rebecka Edgren Aldén

Läs mer >


20 september 2018

"De två tidigare böckerna Minnesbäraren & Jägaren var riktig bra så förväntningarna var höga. Men även denna bok var en bladvändare och tog slut alldeles förr fort. Den är lättläst. Den är spännande. Den är stundvis sorglig." 
- Evas Bokylla

Läs mer >

VILL DU OCKSÅ RECENSERA?

Kul att du vill recensera! Beställning av recensionsexemplar sker direkt till förlaget via recex@bokfabriken.se.