"Det fina persongalleriet, att boken inte på något sätt är för överdriven; samt en genomtänkt ramhandling kryddad med en mystisk man med en oklar agenda gör Jägaren till en bra pendlingskamrat. Extra plus till en riktigt skickligt och smart ihopknytning av säcken på slutet."
- Icepick

Läs mer >


15 januari 2018

"Högt tempo, komplicerade karaktärer, mordgåtor som är minst sagt något annat än vad man kanske tror."
- Fantastiska berättelser

Läs mer >


3 januari 2018

"Jägaren är en spännande och otäck kriminalroman. Det är bra tempo som gör att man bara vill fortsätta läsa eftersom kapitlen är korta och det är bra driv i dem. Det händer hela tiden något som gör att man försöker lista ut hur allt hänger ihop. Gillar böcker där jag inte direkt vet vem som är skyldig utan att författaren lyckas lägga in någon twist."
- Zellys Bokhylla

Läs mer >


2 januari 2018

"Språket är lätt att ta till sig och flyter på bra. Kapitlen är korta vilket gör att man bara skall läsa ett kapitel till innan man lägger ifrån sig boken för stunden. Handlingen är spännande rakt igenom och den tar många svängar innan svaret kommer till en."
- Håkans hylla

Läs mer >


1 januari 2018

"Jägaren av Kamilla Oresvärd är spännande från första sidan och bokens karaktärer är vansinnigt intressanta och huvudkaraktären kriminalkommissarie Stina Seger allra mest. Storyn är riktigt bra och Oresvärd väver ihop det hela så snyggt!"
- Nadines Bokhylla

Läs mer >


6 december 2017

"Jägaren är en spännande berättelse med mycket driv. Det händer alltid något, kapitlen är korta och det är väldigt lätt att bara låta sig dras med i allt och försöka lista ut hur allt hänger ihop. Jag hade ingen koll på det förrän författaren själv ville att jag skulle förstå det, det var så det kändes. Ledtrådarna var smidigt utplacerade och till slut hade man fått ihop tillräckligt mycket för att se hela bilden."
- Vargnatts bokhylla

Läs mer >


"Det är alltid extra roligt med deckare där man inte direkt vet vem som är skyldig till vad utan författaren lyckas dra en vid näsan och har någon twist här och där och det förekommer i den här boken. För titeln säger verkligen någonting, Jägaren, men karaktärerna får vara med om en katt och råtta lek och det är svårt att veta vem som jagar vem."
- Bokraden 

Läs mer >


16 november 2017

"Massor av lösa trådar, spänning, sorg, sökandet efter sanning, mord och lögner. Allt vävs ihop och man vet inte vem mördaren är förns precis i slutet...! "
- Bokmoster

Läs mer >


10 november 2017

"...man funderar på vad man hamnat i för bok men när trådarna senare nystas ihop bit för bit sitter man med nerbitna naglar, och tvingas gå till jobbet. Man tror att man har svaret på bokens alla gåtor ganska tidigt men jag hade i alla fall jäkligt fel."
- Boksnacket

Läs mer >


8 november 2017

"Denna bok är full av lösa trådar, trådar som får dig att vilja läsa vidare i sökandet på svar. Boken är skickligt skriven med korta kapitel och en spänning som finns från början till slut. Och att jag varken kunde gissa slutet eller mördaren var ett stort plus, den var spännande till sista sidan! En deckare jag verkligen kan rekommendera i höstmörkret! 5 / 5"
- the book journey

Läs mer >


6 november 2017

"Själva intrigen är intressant, spännande och aktuell i och med kopplingen till internet och de negativa aspekterna av nätet som uppmärksammas mer och mer numera. Boken är lätt- och snabbläst och precis lagom lång med korta kapitel som håller tempot uppe. Det hela slutade sedan på ett sätt som jag verkligen inte hade väntat mig och det uppskattar jag."
- Boklysten

Läs mer >


4 november 2017

"Historien vävs ihop på ett mycket skickligt sätt, alla småsaker som planteras ut får sin förklaring och vem som egentligen är mördaren är mycket svårt att lista ut. Det är inte förrän i slutet som allt får sin förklaring.
Välskriven, svår att lägga ifrån sig, tankvärd och överraskande slut."
- Brabrocker_books

Läs mer >


31 oktober 2017

"Det här är en alldeles ypperligt bra bok att krypa upp i soffan och läsa i höstmörkret. Historien är intressant och spännande och man får följa den från flera karaktärers perspektiv."
- Mysterierna

Läs mer >


31 oktober 2017

"Vändningarna är många, de antingen anas innan de blir uppenbara eller kommer helt oväntat, precis som det skall vara, mycket skickligt konstruerat."
- Bokhyllan

Läs mer >


28 oktober 2017

”Jägaren är en mycket spännande, otäck och lättläst kriminalroman.”
- Bokpool

Läs mer >


19 oktober 2017

"Temat i boken känns lite nytt och spännande. Intrigen är intressant och kittlande...”
- DAST Magazine

Läs mer >


19 oktober 2017

"Boken är lättläst, spännande, har ett bra flyt och är en riktig bladvändare. ... Betyg 5 av 5."
- Evasbokhylla

Läs mer >


17 oktober 2017

"Läste hela boken i ett svep, då den har så bra driv i sig. Avtrycket i deckargenren är nu stadigt förankrat med en sån bra uppföljare som Jägaren är! Andra deckarförfattare får se upp framöver! Kamilla har lyckats skriva en riktigt spännande bladvändare igen!"
- Villivonkansbooks

Läs mer >


17 oktober 2017

"Skrämmande, spännande och välskriven."
- Jennies boklista

Läs mer >


14 oktober 2017

"'Jägaren' har ett väldigt bra driv, den är snabbläst och har en galet jämn spänningsnivå. I stort sett kastas man direkt in i en intensiv handling och sedan är det spännande till sista sidan. Jag läste ut den på bara några timmar, vilket är ett bra betyg! Kamilla Oresvärd är ett namn att titta efter framöver, jag ser redan fram emot mer!"
- Oliviasdeckahylla

Läs hela recensionen >


September 2017

"Jägaren är en högst trovärdig, välskriven kriminalroman med bra dialog och driv i språket. Stina Seger och hennes team framstår som mycket mänskliga poliser och boken är en riktig bladvändare med en spännande, ganska oväntad upplösning."
- Elisabeth Brännström, BTJ nr 22, 2017

VILL DU OCKSÅ RECENSERA?

Kul att du vill recensera! Beställning av recensionsexemplar sker direkt till förlaget via recex@bokfabriken.se.