SEGER SÄSONG 1

SegerS1

Det är en varm sommar, och många på polishuset har gått på semester när ett över trettio år gammalt lik hittas i en jordkällare i centrala Göteborg. Samtidigt rymmer en man, som sitter inlåst för ett brutalt mord, från en sluten rättspsykiatrisk vårdanstalt tio mil därifrån. En man som är helt oförmögen att skilja på dröm och verklighet. Kommissarie Stina Seger och hennes grupp får i uppdrag att lösa de båda fallen och deras jakt tar dem med ner i mentalvårdens mörka gömmor där en skrämmande sanning uppenbarar sig.

INLÄST AV: Tanja Lorentzon
LYSSNA HÄR: Storytel

SEGER SÄSONG 2

SEGER - S2E1

När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn – i köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen - men till vilket pris? Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?

INLÄST AV: Tanja Lorentzon
LYSSNA HÄR: Storytel

SEGER SÄSONG 3

Råttfångaren Se

STINA SEGER har tagit en välbehövlig semester och är i Marbella med sina två bästa vänner Amelie och Carolina. När hon kommer hem till Sverige blir inget som hon tänkt sig. Hon blir omplacerad från sin tjänst vid Göteborgspolisen och ännu värre: Amelie försvinner spårlöst.

Stina får inte arbeta med fallet. Trots det blir hon inblandad och befinner sig snart mitt i en katt och råtta-lek där inget är som det verkar. Ju mer hon nystar i fallet, desto mer inser hon att sanningen finns henne skrämmande nära. Samtidigt börjar tiden rinna ut. Kanske är det redan för sent?

Råttfångaren är en klaustrofobisk spänningsroman om hur lögner och fasansfulla hemligheter från det förflutna hemsöker både de skyldiga och de oskyldiga. Ingen går säker och ingen går att lita på.

INLÄST AV: Tanja Lorentzon
LYSSNA HÄR: Storytel

FRÅN STORYTEL

"Bra spänning, samtidigt gripande skildring av ett människoöde. Rekommenderar varmt."

"Rysligt spännande, inläsning som underbygger spänningen, riktigt bra."

"Mycket bra! Handlingen är intressant och den är mycket spännande. Rekommenderar varmt."<

Läs mer och lyssna på boken >

FRÅN STORYTEL

"Jättebra! Hoppas förväntansfull på mera."

"Både författaren och uppläsaren är mycket bra. Mera, tack!!!!"

Läs mer och lyssna på boken >

FRÅN STORYTEL

https://www.storytel.se/books/583978-Seger---Råttfångaren---S3E1Lyssna på boken >