JÄGAREN

När Julia en tidig morgon kommer hem från ett natt­klubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn – i köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt.

Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kom­bination med att ständigt ligga steget efter gärningsman­nen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen – men till vilket pris?

Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?

Jägaren är en spänningsroman i högt tempo, om kärlek och förlust, och om hur långt vissa personer är villiga att gå för att nå fram till sanningen.

[ Bok 2: Segerserien ]

”Boken är lättläst, spännande, har ett bra flyt och är en riktig bladvändare. … Betyg 5 av 5.”
– Evasbokhylla

”Läste hela boken i ett svep, då den har så bra driv i sig. Avtrycket i deckargenren är nu stadigt förankrat med en sån bra uppföljare som Jägaren är! Andra deckarförfattare får se upp framöver! Kamilla har lyckats skriva en riktigt spännande bladvändare igen!”
– Villivonkansbooks

”‘Jägaren’ har ett väldigt bra driv, den är snabbläst och har en galet jämn spänningsnivå. I stort sett kastas man direkt in i en intensiv handling och sedan är det spännande till sista sidan. Jag läste ut den på bara några timmar, vilket är ett bra betyg! Kamilla Oresvärd är ett namn att titta efter framöver, jag ser redan fram emot mer!”
– Oliviasdeckahylla

Jägaren är en högst trovärdig, välskriven kriminalroman med bra dialog och driv i språket. Stina Seger och hennes team framstår som mycket mänskliga poliser och boken är en riktig bladvändare med en spännande, ganska oväntad upplösning.
-
Elisabeth Brännström, BTJ nr 22, 2017